Anden rejsedag.

 

Der er to gode hoteltyper på rejsen gennem Tyskland, der er de næsten helt nye motorvejshoteller og de gamle landevejskroer. De nye køber man med sit kreditkort, de ligger ved alle motorvejsafkørsler, når man ikke skal sove, og ikke, når man skal sove J Ha Ha, det passer ikke helt, men der er den sandhed, at de er ved flere afkørsler i det gamle Østtyskland and i Vesttyskland. Så står der højt oppe i luften HOTEL, og man kører fra og drejer rundt og rundt og kører 2-3 km, og efår et værelse for enden af den lange gang og med et vindue lige ud til støjen. Hoteller har det med at sende mig ned for enden af gangene oppe på etagerne, hvor jeg så opdager, at jeg ikke fik wifi koden med! I går parkerede jeg, mens min kone ordnede hotellet. Hun fik supereffektivt et værelse tæt på skranken og fik wifi-koder til fire apparater! Der er noget mærkeligt med internettet, det skal vide, hvor mange apparater, man slutter til. Hvert apparat får bla.a. sin del af kagen, og selv om det ikke bruges, så er der altså f.eks kun ¼ af hastigheden tilbage til det eneste apparat, der er på nettet. Hvorfor, fordi nørder ikke kan forstå almindelige mennesker, hvordan vi tænker, hvad vi føler, hvorfor vi er til, hvad meningen er med livet!

Men det ved min kone, meningen med livet er, at få nok internet, et værelse tæt ved skranken, og et pænt værelse, hvor TV-et viser et pejsebillede.

Det var så min rolle næste dag at spørge, hvad vi skulle betale fo kaffen til krus og termo,gratis J

Og ja, hvis man er til gammeldags solid hygge, så drej fra kl 21 og kør ad den gamle vah, så vil man finde en kro med en masse biler, der skal man sove, for maden er god, og ølgalssene store.

Efter i går at have kørt på vejarbejdet nord for Hamborg i myldretiden, hvor hastigheden var en meget besparende 10-20 km, kom vi ud på sammenfletningen syd for byen 7 timer efter hjemkørslen, kl. var knap 20, og det virkede på en eller anden måde som om, at vi ingen vegne var nået, jeg mener, man står op kl 7 for at komme hurtigt afsted, og så er man kun nået til Hamborg kl 20 om aftenen!

Men så er man jo alligevel nået langt, og vi sov ved Kassel. Jeg har gemt disse hotellers navne og telefonernumre i min telefon, plus afkørselsvejledningen fra hotellernes kataloger. Noget skal man jo lave på passagersædet, lnår man kører så langsomt, at man ikke bliver køresyg af at udnytte tiden. Hvorom alting er, så havde vi altså bestilt værelset ved hjælp af de gemte numre. Og så finder man en afkørsel med et hotel og har et mål!

I dag har vi så set de først udsprungne træer! Lysegrønne blade på birketræer! Endelig! Nu vil det gå hurtigt og før vi har set os omkring er der grønne blade på bøgene i Jylland. Ved Lugano var der palmer og 24,5 grader udenfor!

I morgen skal vi på møbelmesse i Milano. Alt er udsolgt, der kommer måske 2 millioner, et fantastisk show med mennesker og flotte indretninger overalt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: